Betta på e-sport

E-sporten har vuxit sig riktigt stark de senaste åren. TV- och datorspel och gått från att vara ett underhållande tidsfördriv till ett världsomspännande idrottsfenomen som fullständigt revolutionerat sportbegreppet.

E-sport

Idag blir stora arenor fullsatta när de största e-spelarna drabbas samman. Spelen är många – bland de mest populära kan nämnas Counter-Strike, DOTA2, FIFA och LOL.

I takt med att e-sporten eskalerat i popularitet har även möjligheterna att betta på e-sport blivit fler. Idag kan du spela på de största e-sportsturneringarna på de flesta seriösa spelbolag. Precis som inom fotboll, ishockey, tennis eller vilken traditionell sport som helst är det vanligt att spela på den vinnande parten i en match. Men det finns även en hel del andra spelmöjligheter.

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive

Ett oerhört populärt spel av typen förstapersonskjutare. Det arrangeras en hel del stora turneringar och ligor i Counter-Strike: Global Offensive, varför även bettingmöjligheterna är många. Här finns stora pengar att vinna om du är insatt!

Betta på CS:GO

Counter-Strikeserien hör till datorspelsvärldens mest ikoniska spel. Den rafflande kampen mellan terrorister och insatsstyrkor och pågått i olika former sedan det första spelet i serien släpptes 1999. Spelet är av typen förstapersonsskjutare och har varit omåttligt populärt under flera års tid.

Counter Strike: Global Offensive (förkortas CS:GO) är det fjärde spelet i serien och släpptes 2012. Mottagandet var aningen svalt när spelet släpptes. Många spelare var riktigt onöjda och valde att stanna kvar med de tidigare versionerna. Men efter ett tiotal uppdateringar lyckades till slut tillverkaren Valve övertyga sina spelare, och sedan några år tillbaka utövas i princip allt professionellt spel i CS:GO.

Counter Strike Global Offensive, förkortas CSGO

För de skickligaste CS:GO-spelarna finns det stora pengar att tjäna. Den 29 mars 2016 arrangerades en speciell turnering i Ohio, USA. MLG Major Championship var nämligen den första CS:GO-turneringen med över en miljon dollar i potten.

Bet365

Bet365 är ett av de ledande bolagen och erbjuder betting på massvis med olika sporter. Utbudet när det gäller e-sport är koncentrerat kring CS:GO, DOTA2 och LOL. Men även StarCraft II och Overwatch erbjuds!

Bet365 är ett av de ledande bolagen och erbjuder betting på massvis med olika sporter

Hur bettar man på CS:GO?

Först måste du hitta ett bolag att lägga ditt bett hos. Flera av de stora spelbolagen erbjuder idag spel på e-sport i allmänhet och Counter-Strike: Global Offensive i synnerhet.

Observera att det ofta är en god idé att skapa ett konto hos flera olika bettingbolag. På så sätt kan du alltid lägga till spel där oddsen är som bäst.

Hur bettar man på CSGO

När du registrerat dig på ett eller flera bolag och gjort en insättning så är det dags att lägga ditt första spel! Det finns en mängd olika spelmöjligheter. Precis som vid betting på traditionella sporter kan du ofta betta på vinnaren av en CS:GO-match.

Du kan även spela på vilket lag som vinner en hel turnering eller ett visst gruppspel. En rolig spelmöjlighet är att du kan spela på hur snabbt en match avgörs (över eller under ett visst antal kartor).

En kommentar

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *